Network Menu

Fikaträffar

Vi träffas en gång i månaden och fikar på kaféer runt omkring Perth, i år kommer vi att träffas på en fredag varannan månad och lördag varannan månad.

Vi ses på förmiddagen, runt 10.00, och fikar till självkostnadspris. Föranmälan är bra, men inte nödvändig, rsvp.sweaperth(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Nästa träff:Vi skippar brunch och tar en vingårdslunch till våren. Fantastiskt vackra The Vineyard Kitchen bjuder inte bara på goda viner i fantastisk miljö utan toppmat. Nicky Sundquist har fixat så vi kan få två – eller trerättersspecial till bättre pris, men om man inte vill det har de fantastiska smårätter. Inga krav, bara avslappnat och mysigt. En heldag i Bickley Valley. Vi samåker så hör av dig om du vill köra bil eller samåka så fixar vi det.

Under 2017 sågs vi på kaféer bl.a. i City Beach och i city. Om du har ett favoritkafé i dina kvarter som du tror skulle passa för en SWEA-fika så hör gärna av dig och tipsa oss. perth(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Senare träffar under året:

Fredag 31 augusti, kafé inte bestämt.

Lördag 29 september, kafé inte bestämt.

Fredag 26 oktober, kafé inte bestämt.

Ett av våra fikabord

Ett av våra fikabord

Fikaträff, Northbridge
Fika Propeller

Fika Propeller

Casa Bianchi