Network Menu

Donationsprojekt 2019 – Gothia Cup

Donationsprojekt 2019
Vi har skrivit ett sponsoravtal med Northern Redbacks och kommer sponsra ett damlag under 16 år att kunna åka till Gothia Cup 2019.
Northern Redbacks blir det första flicklaget från WA, och det tredje från Australien som deltar i Gothia Cup.

SWEA Perth är huvudsponsor och vi betalar tjejernas boendepaket i Göteborg under Gothiaveckan nästa sommar. Det handlar om boende i sex nätter på en skola med hyra av sängkläder samt frukost, lunch och middag under veckan. De söker även andra sponsorer och kör fundraising för att få ihop till själva resan till Sverige.

Vår ordförande, Carrie, träffade coacherna Tim och Neil uppe i Balga i augusti 2018 och de säger att tjejerna är taggade till tusen och ser fram emot Gothia. De vill gärna spela en vänskapsmatch innan cupen på plats i Göteborg så om ni känner ett lag från er hemort som skulle vara sugna, hör av er!

Vi hoppas kunna ordna en träff där ni kan få träffa tjejerna och coacherna framöver. Och vi planerar en minifundraiser där vi säljer svenska våfflor på någon av deras matcher. Pengarna till detta kan bli det lilla extra när de är i Sverige så de kan besöka ett museum eller en riktig svensk tonårsklassiker – Liseberg. Sedan kommer SWEA Perths logga att vara på framsidan av deras lagtröjor så det skulle vara trevligt om vi kunde få ihop lite pengar till deras tryckkostnad!

Att sponsra dessa unga talanger känns verkligen helrätt och kommer ge dem ett minne för livet, en chans att möta andra fotbollslag från hela världen och kanske en start i fotbollskarriären. Dessutom goodwill och spridning av svensk kultur och SWEA!

Om du har frågor om hur donationer fungerar inom SWEA hör gärna av dig. Eller så kan du läsa mera här.

Vill du gå med i donationsgruppen, häng på! Vi har flera spännande projekt på gång.