Network Menu

Kick off med semlor

En klar (och förvånande kylig) kväll i februari träffades vi hemma hos Lara för att återkoppla och träffa nya bekantskaper över en lätt måltid, ett glas vin och framförallt – en semla eller två.

Carrie introducerade årets styrelse och meddelade även att SWEA Perth i år kommer att prova på att starta intressegruppen “SWEA Professional”. Catarina Hansson och Annika Taylor-Bullen ingår i kommittén som nu tillsatts för att organisera några första träffar med fokus på professionalism, karriär och arbetsmarknad. Idéer som nämndes var en föreläsning från en framgångsrik fastighetsmäklare i CBD, föredrag om att starta eget i Perth, studiebesök samt hjälp med garderobsval inför intervju och arbete med en professionell personal shopper. Det blir spännande att se hur verksamheten utvecklas under året. Har du några tankar om hur SWEA Professional skulle kunna intressera dig, eller förslag på ämnen att ta upp så skicka gärna ett mejl till perth(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

Tusen tack till Lara som upplät sitt hem, programgruppen och Carrie som planerade, bakade och organiserade och till alla som kom och gjorde kvällen till en lyckad tillställning i goda vänners lag.

Carrie och Elisabeth redo med semlor

I trädgården

Salladsbord