Network Menu

Semlor och SWEA-information i mars

Något sent avnjöt vi äntligen semlor på en informationsträff i mitten av mars. Elisabeth hade bakat jättegoda semlor och Ann-Marie bjöd på en fin soppa för att balansera måltiden.

Sofia, avdelningsordförande 2016-2017, informerade om SWEA Perths lokala organisation, om vår nuvarande styrelse, programgrupp och VM-kommittee och deras uppdrag och funktioner. Sofia berättade även om medlemsförmånerna som följer med ett SWEA-medlemsskap. Dessa inkluderar bl.a. rabatt på hyrbil från Avis i Sverige – läs mer om dem under medlemsförmåner.

Innan vi högg in på semlorna berättade initiativtagaren till SWEA Perth och vår nuvarande kassör, Ann-Marie, om SWEAs ekonomi och hur organisationen fungerar, varför och hur donationer går till. Hon informerade även om de olika stipendier som SWEA delar ut och om ÅSK – Årets Svenska Kvinna och traditionen kring den årliga Sverigemiddagen. Läs gärna mer om detta på SWEA Internationals webbsida här.

Till sist berättade tidigare avdelningsordföranden och nuvarande PR-kommittée-delegaten Catarina Hansson om SWEA Internationals historik och grundande samt om de olika kommittéerna och SWEA Care, BUS, och Professional som alla springer ur SWEA och drivs lokalt genom SWEA.

Tack till alla er som kom och deltog i denna trevliga sammankomst. Särskilt tack till Elisabeth för de fantastiskt uppskattade semlorna, Ann-Marie för att du som så ofta öppnade ditt hem och dessutom lagade en god soppa.