Network Menu

Kommande

Här kan du läsa om våra kommande evenemang.
Vill du vara med? Maila ordförande Sofia Martin (perth(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org) för att få mailinbjudan till alla aktiviteter, eller titta in här med jämna mellanrum eftersom vi lägger in nya träffar kontinuerligt.

 

Hotellhelg

Nototel Perth Langley gett oss Sweor ett extra erbjudande för övernattning under vinterns helger. Vi tänkte ta till vara på detta erbjudande och njuta av det fyrstjärniga hotellet med frukostbuffe och kanske ett lyxigt bubbelbad.

När:    Lördag till söndag den 22-23 juli
Var:    Novotel Perth Langley, 221 Adelaide Terrace, Perth
Kostnad:    Självkostnadspris och rummet betalas direkt till hotellet
Anmälan:   SENAST DEN 15 JULI, för mer information maila adressen ovan.

Medieträff
I slutet av juli ses vi på en traditionell ”hemma hos”-träff hos en SWEA för att prata om medier och hur man kan använda digital teknologi i telefon, dator och liknande för att följa med i svenska radio- och tv-program eller läsa eller lyssna på böcker på svenska. Mer information kommer. Maila om du är intresserad av att veta mer nu.

Skandinaviska Filmfestivalen
20 juli – 2 augusti hålls skandinavisk filmfestival i Perth och vi kommer att försöka att gå på någon av visningarna tillsammans. Hör gärna av er om ni har förslag på film eller kväll som ni är sugna på att gå.
https://scandinavianfilmfestival.com

Fikamorgon
Vår nästa fikamorgon blir sista fredagen i augusti, läs mer på sidan om fikaträffar.